Spreekvijver
Kweekvijver voor jouw spreekvaardigheid

Over Spreekvijver

Ik ben Arjan Snijder. Oprichter van Spreekvijver. Al vanaf de basisschool genoot ik van het geven van spreekbeurten en het houden van presentaties. Omdat ik na mijn schooltijd ging werken in een baan waarbij ik nooit voor publiek kwam te staan om iets te vertellen besloot ik  lid te worden van een spreekvereniging waarmee ik dit gemis kon aanvullen.

Hier leerde ik hoe ik mijn boodschap kan vormgeven, fijnslijpen en verpakken in een goeie spreekbeurt. Dit bleef gelukkig op mijn werk niet onopgemerkt, in 2019 deden we met UBA bouw mee aan een pitchwedstrijd, "de Digidare Award van het BIM loket en Duurzaam gebouwd. Samen met een collega schreven we een 3-minuten pitch over digitalisering binnen ons bedrijf. Met een duidelijk verhaal, humor en overtuiging wonnen we (voor mijn gevoel met afstand) het publiek de 1e prijs.  Dit bewoog me om spreekvijver op te richten. Een kweekvijver voor spreekvaardigheid met als doel, vage en onduidelijke presentaties omvormen tot levendige en opmerkelijke spreekbeurten. Die het publiek op het puntje van hun stoel houden.

Met Spreekvijver wil ik anderen helpen het maximale uit hun presentaties te halen.